+36 (20) 464 2502

Ecser - Eladó Ház

Alapterület
132 m2
Irányár
159.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
315717

ÚJSZERŰ, ÚSZÓMEDENCÉS IKERHÁZ ELADÓ ECSER RÓZSADOMBJÁN

Leírás

IGAZI KURIÓZUM! KIVÉTELES LEHETŐSÉG!

Budapest XVII. kerületének határától 500 m-re ELADÓ ÚJSZERŰ, hangulatos, DUPLA KOMFORTOS ikerház, PARKOSÍTOTT KERTTEL, ÚSZÓMEDENCÉVEL.
Ha Budapest közelében keres egy NYUGODT CSALÁDI OTTHONt megfizethető áron, megtalálta! Egy ÚJSZERŰ házba költözhet az építkezés bonyodalma nélkül!
Itt valóban minden készen áll arra, hogy új lakói az ÁLMAIKBAN SZEREPLŐ OTTHONUKRA találjanak.

A HÁZ:
Az ingatlan 420 m2-es telken épült 2018-ban, a mediterrán stílusú, pálmafákkal szegélyezett kertet a 9x2,5 méteres úszómedence, 15 m2-es terasz es a 4x3m-es kerti pavilon teszi igazán otthonossá.

A medence vasbeton szerkezetű, 1,50 m mély, süllyesztett gépházzal és éjszakai megvilágítással került beépítésre. Igazán különleges élmény egy SAJÁT PRIVÁT STRAND a kertben!

A 132m2 bruttó alapterületen található 118 m2 nettó lakótér két szinten maximális térkihasználással rendelkezik, TÖKÉLETES állapotban van, lakberendezői tervek alapján IGÉNYESEN kialakított.
A bejáratot az oldalkert felől egy 4m2-e teraszon át érjük el, a kellemes előszobába lépve azonnal feltűnnek a földszint tágas nyitott terei. Itt kapott helyet a családi nappali, impozáns fatüzelésű kandallóval, kertkapcsolatos nagy étkező és a kényelmes, modern, gépesített konyha. A nappaliból az étkezőn át egy nagy üveg tolóajtón léphetünk ki a teraszra és közvetlenül a parkosított kertbe. Az egész ház nagyon világos, körbejárja a napfény, a nappali délnyugati tájolású.
Az előszobából az előkert felé tájolva nyílik 1 szoba, ami jelenleg otthoni iroda, de kényelmes hálószobaként is használható, valamint 1 zuhanyzós fürdőszoba – melyek akár külön lakrészként, vendégszobaként is funkcionálhatnak, hiszen elkülönülnek a családi élettértől.
Praktikus az előszobában beépített gardrób és a lépcső alatt kialakított tároló.

Az előtérből kényelmes lépcső vezet az emeletre, ahol 3 hálószoba található, 1 tágas fürdőszoba sarokkáddal, zuhanyzóval és dupla mosdóval, valamint egy pihenősarok, ami akár leválasztható gardrób kialakítására.
A délnyugati, kertre néző hálószobákhoz csatlakozik egy 9m2-es fedett erkély, ahonnan szép panorámás kilátás nyílik a környékre.
Ez a lakás egy igazi főnyeremény! Befektetési potenciálja is kimagasló! Ilyen egyedülálló lehetőség igazi ritkaság a piacon!

MŰSZAKI ADATOK:
Az ingatlan nagyon kedvező, kiszámítható energiafogyasztással rendelkezik, az áram kompenzálást napelemrendszer biztosítja, ami kb. 3.000 kW éves szinten.

A fűtést kényelmes CALEO padlófűtés adja, a vízmelegítést Ariston Velis Evo 100l-es elektromos bojler látja el.

Teljes értékű fűtést biztosít az étkező mellett a nappaliban található impozáns, fatüzelésű kandalló is, ezzel hangulatossá, meleggé téve a két helyiséget.

Az összes nyílászáró távirányítós Aluredőny rendszerrel van ellátva.

A lakók biztonságáról riasztó és a kamera rendszer gondoskodik.

A 25 m2-es udvari beálló 2 gépkocsi részére biztosít helyet, a kapu távirányítóval működik.
A KÖRNYÉK:
Az ingatlan Ecser Rózsadombján található, csendes, nyugodt, természetközeli környezetben, szép, új építésű lakónegyedben.
Legnagyobb előnye a vidéki életérzés Budapest közelségével együtt, a kiváló infrastruktúra: közelben iskola, óvoda, orvosi rendelő, vásárlási lehetőség (Auchan, Bauhaus).
Autóval pár perc a vasútállomás és az M0-ás autópálya, melyen percek alatt eljuthatunk a 16., 17. kerületbe, illetve Maglódra.

Olyan IGÉNYES ÚJ TULAJDONOST keresünk, akinek fontos Budapest közelsége de mégis szeretne csendes, nyugodt környezetet, aki keresi a páratlan lehetőségeket, értékeli a letisztult stílust és harmóniát, a maximális kényelmet, a természetközeli életérzést, aki szeretné, ha a számára tökéletes otthon azonnal rendelkezésére állhatna teljes pompájában.
Itt ÁLMAI OTTHONA várja!

HA BEFEKTETÉSI célra keres, akkor megtalálta azt az ingatlant, amely azonnal pénzt termel, kiemelkedő megtérüléssel!

KIEMELKEDŐ ÁR ÉRTÉK ARÁNNYAL: 159 millió forint a lehető legjobb ajánlat a piacon!


A lakás tartozéka, és így a vételár részét képezi az egyedi konyhabútor a beépített gépekkel. A többi bútorzat, lámpák és lakástextil is elérhető külön megállapodás alapján.


Jöjjön el és győződjön meg a saját szemével, hogy ez a ház az életben még szebb, mint a képeken!

A vásárláshoz még el kell adni egy ingatlant? Nem gond, megoldjuk!

Egyedi szolgáltatásom része a piaci ár meghatározása, az ingatlan eladásra történő felkészítése (home-staging), profi fotózás, személyre szabott hirdetési stratégia, marketing anyagok, kiemelt hirdetés, profi ártárgyalás, energetikai tanúsítvány készítése, megbízható ügyvédi háttér, vevők számára bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.


Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok