+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Jobbágy utca
Alapterület
41 m2
Irányár
34.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
316006

JÓL ALAKÍTHATÓ KISLAKÁS ELADÓ PÁR LÉPÉSRE A KELETI PÁLYAUDVARTÓL

Leírás

Felújítandó lakást keres, amit a saját elképzelése szerint alakíthat ki? Megtalálta!

VII. Kerületben, pár lépésre a Keleti pályaudvartól eladó egy 41 m2-es, magasföldszinti garzonlakás.
A társasház bejárata a Verseny utcáról nyílik, a lakás szobájának ablakai pedig a Jobbágy utca felé, a Százház utcai csodálatos parkra néznek, így a szoba szép világos. Az ablakok magasan vannak, a csendes forgalmú utcáról nem lehet belátni.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás részben felújított, nyílászáróit műanyagra cseréltek, új biztonsági bejárati ajtó van, a szobában új fa parkettát tettek le 2 éve, és a konyha padlóburkolata is cserélve lett. A fürdőszoba és a konyha többi része felújítandó, a lakás festése is időszerűvé vált.
A melegvízről jelenleg villanybojler, míg a fűtésről a szobában gázkonvektor, a konyhában infrapanel, a fürdőben elektromos fűtés gondoskodik.
A szobában található egy 5,6 m2-es galéria (1,4mx4m-es), a galéria alatti belmagasság 2 m.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG, ÁTALAKÍTÁSI LEHETŐSÉG:
A lakás jól alakítható a mai kornak megfelelőbb, praktikusabb elrendezésűvé, mivel a 24 m2-es szobából leválasztható egy külön hálószoba, a fürdőszoba és a kamra közötti lichthof megszüntethető, a 11m2-es konyha-előtérből pedig egy kis előszoba kialakítható, ezáltal elkülönítve a konyhától. A lakásban a villanyhálózat 5 évvel ezelőtt lett korszerűsítve.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1900-as évek elején épült téglából, magastetős, földszint + 4 emeletes épület alatt pince található. A ház nagyon jó állapotú, az épület külső homlokzatát felújították, a gyönyörű kapualj szintén megújult. A belső udvar felőli homlokzat felújítása és kisebb munkálatok még folyamatban vannak, az idei évre beütemezett felújítások: a homlokzat földszinti vakolat, lépcsőház, kerékpártároló és új növények telepítése.

KÖRNYÉK:
Tömegközlekedés szempontjából kiváló elhelyezkedésű ingatlan, a frekventált környéknek köszönhetően élelmiszerboltok, nonstop üzletek, piac, Aréna Pláza, drogériák, gyógyszertárak, orvosi rendelő, éttermek, kávézók, Városliget sétatávolságban elérhetőek.
Az utcán a parkolás fizetős, kerületi lakosok számára ingyenes parkolási engedély kérhető.

AJÁNLÁS:
Ajánlom saját otthonnak és befektetési célra is, hiszen jól megközelíthető, központi helyen van, átalakítva értéknövelt felújítás után értékesítve vagy bérbeadással történő hasznosítással is remek megtérüléssel számolhatunk.
Az ingatlan per- és tehermentes, 1/1-es tulajdon, így akár azonnal birtokba vehető.

További részletekért és megtekintési időpontért vegye fel velem a kapcsolatot!

A vásárláshoz még el kell adni egy ingatlant? Segítek!

Egyedi szolgáltatásom része a piaci ár meghatározása, az ingatlan eladásra történő felkészítése (home-staging), profi fotózás, személyre szabott hirdetési stratégia, marketing anyagok, kiemelt hirdetés, profi ártárgyalás, energetikai tanúsítvány készítése, megbízható ügyvédi háttér, vevők számára bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan weboldalát és válogasson ingatlanjaink közül!

Ezúton tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok