+36 (20) 464 2502

Radányi Virág

Radányi Virág vagyok, az RV Ingatlan alapítója. Közgazdászként összesen közel 20 év szakmai tapasztalatot szereztem vendéglátásban, irodavezetői, minőségbiztosítási és pénzügyi területen, mielőtt 2015-ben értékesítőként kezdtem el dolgozni egy ingatlanközvetítő franchise hálózatnál.

Már az első félévben elnyertem a hónap értékesítője címet és ezt még két alkalommal megismételtem a következő 2 évben. A kezdeti sikerek és számos elégedett ügyfél, valamint rengeteg tapasztalat birtokában 2018 elején döntöttem a saját ingatlanközvetítő vállalkozásom elindítása mellett, és az első évet is nagyon sikeresen zártuk, a kitűzött célokat túlteljesítve.

Számomra az ingatlanközvetítés komplex feladat, nem csupán értékesítés. Munkánk fontos része az ingatlan profi megjelenítése a piacon, ami magába foglalja a felkészítést, ármeghatározást, profi fotók és videó készítését, marketing stratégiát, ártárgyalást.

Az ingatlanközvetítés egy folyamatosan változó és fejlődő szakma, ezért a kezdetektől képzem magam, hogy meg tudjak felelni a piac aktuális kihívásainak és az ügyfelek igényének, így mindig naprakész, profi szolgáltatást nyújtok.
​​​​​​​
Alapvetően nyitott, empatikus hozzáállásúnak tartanak, nem ijedek meg a kihívásoktól, váratlan helyzetektől, mindig keresem a megoldást. Fontos számomra, hogy ismerjem az eladókat, céljaikat, motivációjukat. Munkám során a vevők elképzeléseit, terveit és igényeit is igyekszem maximálisan figyelembe venni, miközben az eladók érdekeit mindvégig képviselem. Célom, hogy minden érintett fél megelégedett legyen a folyamat során.

Rendelkezem az Etikus Ingatlanos tanúsító védjeggyel, ami garancia a megbízhatóságra.

 

https://etikusingatlanos.hu/