+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)
Alapterület
56 m2
Irányár
36.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309283

GELLÉRTHEGYRE PANORÁMÁS KURIÓZUM ERZSÉBETVÁROSBAN!

Leírás

Felújítandó lakást keres, amit a saját elképzelése szerint alakíthat ki? Megtalálta!

GELLÉRTHEGYRE PANORÁMÁS KURIÓZUM ERZSÉBETVÁROSBAN!
5. EMELETI, VILÁGOS, CSENDES, HANGULATOS,
3 KÜLÖN NYÍLÓ SZOBÁS, FELÚJÍTANDÓ LAKÁS A RÓZSÁK TERÉNÉL!

KÖRNYÉK:
Az ingatlan a VII. kerület kedvelt részén, a csendes, hangulatos utcában, pár lépésre található a Rózsák terétől.
Gyalogosan pár perc sétára van minden fontos szolgáltatás (iskola, óvoda, bankok, posta, gyógyszertár), bevásárlási és szórakozási lehetőségek, színházak, éttermek.
Kiváló közlekedés, pár percre: 4-6-os villamosok, trolibuszok, gyors átszállással 10-15 percen belül az M1, M2, M4 metrók, Keleti és Nyugati pályaudvar.
A közelben van az Állatorvostudományi egyetem épülete, a Nagykörút és az Andrássy út.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás az 5. emeleten található, részben a tetőtérben, azonban mindenütt 2,5 m teljes belmagasságú. Az egyik nyugatra néző szoba ablakából csodás panoráma tárul elénk a Gellért-hegyre, láthatók a belváros tornyai, az óriáskerék. A többi ablak a belső udvarra néz, ezért rendkívül csendes, a magas emeletnek és keleti tájolásának köszönhetően délelőtt ide süt a nap és délután is világos a lakás.
A felújított, rendezett társasházban van lift, ami a 4. emeletig közlekedik, innen lépcsőn jutunk fel a lakásba.
A lakás nagyon jó elosztású, minden helyiség ablakos, az előtérben van a konyha-étkező, innen nyílik a zuhanyzós fürdőszoba és külön WC, valamint a három szoba.
Az ingatlan felújítandó állapotú, a válaszfalak bonthatók így tetszőleges elrendezést alakíthat ki a saját igényeinek megfelelően. Egy lehetséges átalakítási tervet talál a fotók között.

ALAPTERÜLET: 56 m2 (tulajdoni lap szerint)
HELYISÉGEK: (tájékoztató méretek!)
Előtér-étkező: 7,6 m2
Konyha: 6 m2
Szoba: 11,8 m2
Szoba: 14 m2
Szoba: 9 m2
Közlekedő: 3,5 m2
Fürdőszoba: 2,7 m2
WC: 1,4 m2
Belmagasság: 2,5 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás eredeti fa nyílászárókkal rendelkezik, gázkonvektor fűtéses, a meleg vizet gázbojler adja.
Műszakilag és esztétikailag is felújítandó, burkolatok, elektromos hálózat, nyílászárók cseréje és a padlástér felől szigetelés is szükséges.
A fűtés korszerűsítésére van lehetőség gázkazán vagy modern hőszivattyús rendszer telepítésére is.

KÖLTSÉGEK:
ALACSONY REZSI: a közös költség 17 000 Ft, ami tartalmaz felújítási alapot és korlátlan vízfogyasztást. Gáz-, és villanyóra van, a fűtés és villanyszámla költsége kb. átlag 40.000 Ft/ hó.

ÉPÜLET JELLEMZŐI:
Az 1900-as évek elején épült téglából, sátortetős, földszint + 4 emeletes épület alatt pince található. A ház kitűnő állapotú, műszaki karbantartások és felújítások tervszerűen zajlanak, a külső és belső homlokzat felújított.

TÁROLÓ, PARKOLÁS:
Az utcán a parkolás fizetős, kerületi lakosok számára ingyenes parkolási engedély kérhető és a ház előtt kijelölt terület van fenntartva a helyi lakosok számára. A lakásból közvetlen kijárat van a tetőtérbe, ahol egy saját használatú tároló lett kialakítva.

AJÁNLÁS
Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a belvárosi környezetet, de csendes, nyugodt otthonra vágynak.
Fiataloknak, diákoknak első lakásként kiváló, valamint befektetési célra, értéknövelő beruházással felújítva és eladva vagy bérbeadással hasznosítva is remek választás.

További részletekért és megtekintési időpontért vegye fel velem a kapcsolatot!

A vásárláshoz még el kell adni egy ingatlant? Segítek!

Egyedi szolgáltatásom része a piaci ár meghatározása, az ingatlan eladásra történő felkészítése (home-staging), profi fotózás, személyre szabott hirdetési stratégia, marketing anyagok, kiemelt hirdetés, profi ártárgyalás, energetikai tanúsítvány készítése, megbízható ügyvédi háttér, vevők számára bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan weboldalát és válogasson ingatlanjaink közül!

Ezúton tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok