+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
IX. kerület, Ferencváros, Páva utca
Alapterület
49 m2
Irányár
55.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
306134

3 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT DIZÁJN LAKÁS, KÖZVETLEN KERTKAPCSOLATTAL ELADÓ A CORVIN PLÁZÁNÁL!

Leírás

TÖKÉLETES LOKÁCIÓ!
A CORVIN PLÁZA KÖZELÉBEN, A HANGULATOS FERENC TÉRTŐL PÁR PERCRE A PÁVA UTCÁBAN ELADÓ 3 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT DIZÁJN LAKÁS, KÖZVETLEN KERTKAPCSOLATTAL!
AKÁR TELJES BERENDEZÉSSEL, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!
A RÖVID TÁVÚ KIADÁS A HÁZBAN NEM TILTOTT

KÖRNYÉK:
Csupán pár lépés a Corvin Plaza, az élelmiszerboltok (Aldi, Lidl, Spar), a vasárnapi termelői piac (Pancs GasztroPlacc a sarkon, a Tűzoltó utcában), a 3-as metró, a 4-6-os villamos és sok más tömegközlekedési lehetőség. El lehet sétálni a közeli parkokba (Ferenc tér, Füvészkert, Orczy kert, Dunapart, stb.), kulturális helyekre (Corvin mozi, Trafó, Müpa, stb.), kiülni-beülni a kávézókba a környéken (a hangulatos Ráday utca is csak pár perc az éttermekkel, galériákkal...). Nagyon lehet szeretni itt élni!

LAKÁS JELLEMZŐI:
A magasföldszinten elhelyezkedő lakásba belépve az előtérbe majd a konyhába érkezünk, tovább haladva jutunk a nappaliba, ahonnan nyílik az egyik hálószoba. az előtérből nyílik a másik hálószoba az épített galériával. A kényelmes méretű zuhanyzós fürdőszobát a galéria alatt alakították ki, itt található a gázkazán. A lakás bejárata a hangulatos buja kert felől nyílik, ahova ki lehet ülni közvetlenül a lakás elé, ide néz az egyik hálószoba is. A nappali és a másik hálószoba utcai nézetű. Beépített, gépesített konyhabútor, épített tárolók, polcelemek, beépített világítás.
A különleges, egyedi kialakítású lakás 2016-ban lett teljesen felújítva, 2020-ban kapott új gázkazánt és új kéménybélelést. Tisztasági festés most történt.

ALACSONY REZSI: a közös költség 10.164 Ft, víz-, gáz-, és villanyóra van. A rezsiszámlák kb. átlag 20.000 Ft/ hó 2 fő fogyasztása alapján.

ALAPTERÜLET: 43 m2 + 6 m2 épített galéria
HELYISÉGEK:
Előtér + Konyha: 9,2 m2
Fürdőszoba: 6 m2
Nappali: 13,5 m2
Szoba: 9,5 m2
Szoba: 10,8 m2

EXTRA!
A tervezők csodát tettek, bravúrosan és nagyon praktikusan gondolták újra az alaprajzot ebben az eredetileg 1 szoba + konyhás magasföldszinti lakásban, kialakítva külön nappalit 2 hálószobával és +6 m2 épített galériával megnövelve a teret.
A 3,92 méteres belmagasság és a szemet gyönyörködtető dizájn elemek tágassá teszik a teret és ha kilépünk az ajtón és leülünk a kertbe az asztalhoz, úgy érezhetjük, hogy vidéken vagyunk!
Ritka Budapest központjában ilyet találni -egy saját kis városi dzsungel, miközben minden itt van a közelében.

AJÁNLÁS:
Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a belvárosi környezetet, de csendes, nyugodt otthonra vágynak.
A tökéletes beosztásnak köszönhetően ez a teljesen bútorozott lakás ideális 2 főnek, akik külön hálószobákat szeretnének vagy egy párnak, akik több térre vágynak, a nappali mellett még egy külön dolgozó vagy vendégszobára, gardróbszobára, gyerekszobára.
Befektetők számára is ideális választás, hosszú távú bérbeadással is magasabb bevétel érhető el a külön nyíló hálószobák miatt és mivel a rövid távú kiadás nem tiltott a házban, szálláshelyként üzemeltetve 4-5 fővel kiemelkedő profitot realizálhat.
További részletekért és megtekintési időpontért vegye fel velem a kapcsolatot!

Ha a vásárláshoz még el kell adnia egy ingatlant, segítek!
Egyedi szolgáltatásom része a piaci ár meghatározása, az ingatlan eladásra történő felkészítése (home-staging), profi fotózás, személyre szabott hirdetési stratégia, marketing anyagok, kiemelt hirdetés, profi ártárgyalás, energetikai tanúsítvány készítése, megbízható ügyvédi háttér, vevők számára bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok