+36 (20) 464 2502

Sóskút Eladó Telek Bástya dűlő
Csak nálunk!

Sóskút - Eladó Telek

Elhelyezkedés
Bástya dűlő
Alapterület
1.504 m2
Irányár
12.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
285802

Sóskúton ELADÓ 1504 m2 telek

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapesttől 20 km-re, Sóskúton, aszfaltozott utcában, jól megközelíthető, csendes, biztonságos helyen, zöldövezetben ELADÓ egy 1504 m2-es üres telek.
Utcafronti szélessége 12 m, hosszúsága 125 m.
Sóskút központjától és Biatorbágytól egyaránt 4 km-re fekszik, mindkét településen minden megtalálható: élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, játszótér, művelődési ház.
A közlekedés kiváló, 900 méterre található buszmegálló, Budapest tömegközlekedéssel 1 óra alatt elérhető, autóval 30-40 perc. Az M7-es autópálya 6 perc autóval.

AZ INGATLAT JELLEMZŐI:
Sóskút Öreghegyen, zártkerti területen található, enyhén lejtős telek.
Tulajdoni lapon besorolása: Zártkert, művelés alól kivett, kifüggesztés nem szükséges, azonnal birtokba vehető. Közművek az utcában találhatók (villany a telekhatáron, a víz fővezeték 100 m-re). Igény szerint kút fúrható.

BEÉPÍTHETŐSÉG:
Övezet: Mk Mezőgazdasági kertes terület
Beépíthetőség: 3 % (45m2) + terepszint alatt is 3%
Építmény a közterület határától minimum 10m, oldalsó telekhatártól minimum 3 m, a hátsó telekhatártól minimum 6 m-re helyezhető el.

Közvetlenül mellette található egy 1420 m2-es telek, egy 30 m2-es házzal, mely szintén eladó. Zártkert, művelési ág szőlő, minőségi osztály 3, nem kivett, kifüggesztés szükséges.
Övezeti besorolása és beépíthetőségi feltételei megegyeznek a másik telekkel.

A ház sóskúti kőből épült 1986-ban, nagyon jó állapotú, a villany be van vezetve. A telken jelenleg nincs vízellátás, az utcában kb. 100 m-re található a víz fővezeték. Igény szerint kút fúrható.
A ház jelenleg komfort nélküli, egy légterű a lakótér, amit az új tulajdonos saját igényei szerint alakíthat: nappali, konyha, fürdőszoba, külön hálószoba is leválasztható, az alapterület is bővíthető, plusz a tetőtér beépíthető.
A pincében két helyiség található.
A telken 250 tőke gondozott szőlő van telepítve (Zalagyöngye, Rizlingszilváni, Kunleány fajták), egy körtefa, valamint további megművelhető terület. Alkalmas hétvégi háznak, kiskerti gazdálkodásra, vagy akár állandó lakhatásra is.

Ára 24,9M Ft
A két telek együtt és külön is eladó, együttes megvásárlása esetén kedvezőbb az ár.

AJÁNLÁS:
Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és alakíthatósága miatt ajánlom természetet és nyugalmat kedvelő fiataloknak akár első otthon megteremtésére, vagy hétvégi hobbiteleknek.

Rugalmasan megtekinthető!

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával valamint a hirdetési felületen keresztül küldött üzenettel hozzájárul önkéntesen megadott személyes adatai – így különösen neve, telefonszáma, e-mail címe-, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok