+36 (20) 464 2502

Sóskút - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Bástya dűlő
Alapterület
30 m2
Irányár
24.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
285800

Sóskúton ELADÓ hétvégi HÁZ 1420m2 telekkel

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
Budapesttől 20 km-re, Sóskúton, aszfaltozott utcában, jól megközelíthető, csendes, biztonságos helyen, zöldövezetben ELADÓ jó állapotú, 30 m2-es, 1 szobás, alápincézett hétvégi ház, 1420 m2-es telken. A telek utcafronti szélessége 10 m, hosszúsága 154 m.
Sóskút központjától és Biatorbágytól egyaránt 4 km-re fekszik, mindkét településen minden megtalálható: élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, játszótér, művelődési ház.
A közlekedés kiváló, 900 méterre található buszmegálló, Budapest tömegközlekedéssel 1 óra alatt elérhető, autóval 30-40 perc. Az M7-es autópálya 6 perc autóval.
AZ INGATLAT JELLEMZŐI:
Sóskút Öreghegyen, zártkerti területen található, enyhén lejtős telek.
Tulajdoni lapon besorolása: Zártkert, művelés ág szőlő, minőségi osztály 3, nem kivett, kifüggesztés szükséges.
A ház sóskúti kőből épült 1986-ban, nagyon jó állapotú, a villany be van vezetve. A telken jelenleg nincs vízellátás, az utcában kb. 100 m-re található a víz fővezeték. Igény szerint kút fúrható.
A ház jelenleg komfort nélküli, egy légterű a lakótér, amit az új tulajdonos saját igényei szerint alakíthat: nappali, konyha, fürdőszoba, külön hálószoba is leválasztható, az alapterület is bővíthető, plusz a tetőtér beépíthető.
A pincében két helyiség található.
A telken 250 tőke gondozott szőlő van telepítve (Zalagyöngye, Rizlingszilváni, Kunleány fajták), egy körtefa, valamint további megművelhető terület. Alkalmas hétvégi háznak, kiskerti gazdálkodásra, vagy akár állandó lakhatásra is.

BEÉPÍTHETŐSÉG:
Övezet: Mk Mezőgazdasági kertes terület
Beépíthetőség: 3 % (42,6m2) + terepszint alatt is 3%
Építmény a közterület határától minimum 10m, oldalsó telekhatártól minimum 3 m, a hátsó telekhatártól minimum 6 m-re helyezhető el.
Az épület a fenti szabályoknak megfelelően, engedéllyel épült.

Közvetlenül mellette található egy 1504 m2-es telek, mely szintén eladó. Zártkert, művelés alól kivett, kifüggesztés nem szükséges, azonnal birtokba vehető. Övezeti besorolása és beépíthetőségi feltételei megegyeznek a másik telekkel. Ára 12 M Ft
A két telek együtt és külön is eladó, együttes megvásárlása esetén kedvezőbb az ár.

AJÁNLÁS:
Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és alakíthatósága miatt ajánlom természetet és nyugalmat kedvelő fiataloknak első lakásként vagy hétvégi házként.

Rugalmasan megtekinthető!

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával valamint a hirdetési felületen keresztül küldött üzenettel hozzájárul önkéntesen megadott személyes adatai – így különösen neve, telefonszáma, e-mail címe-, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok