+36 (20) 464 2502

Eladó lakás

A 49 m2-es, eredetileg kétszobás lakást a mellette lévő lakással egybe nyitva vásárolták meg a tulajdonosok, ezért nem volt benne konyha és az eredeti bejárat nem volt használatban, itt egy tároló volt kialakítva. Mivel úgy döntöttek, hogy a lakást újra leválasztják, és eladják, felújítandóként hirdettük meg. Bár az irányárat jól meghatároztuk figyelembe véve a lakás állapotát és a piacon lévő hasonló ingatlanok árát, 4 hónap alatt sok érdeklődő volt, azonban az átalakítástól a legtöbben mégis visszariadtak. 1-2 ajánlat érkezett csak az irányártól 10-15%-al alacsonyabb összegről, amit a tulajdonosok nem találtak megfelelőnek.

Ezért úgy döntöttek, hogy élnek a Home Staging adta lehetőséggel, az átalakítást maguk végzik el, majd berendezve, kulcsrakészen kerüljön újra piacra az ingatlan. Az egyik szoba átalakult amerikai konyhás nappalivá, a másik szoba új színekkel kellemes hálószobává. A kamra lebontásával praktikus előszoba jött létre. Az előtér, a nappali és a háló is új burkolatot kapott. A fürdőszoba és a WC nem szorult felújításra, csak tisztasági festés és dekorálás történt. 

A lakást bútorokkal és dekorációkkal felkészítve hirdettük meg újra az eredeti irányárnál 35%-al magasabb áron. Az ingatlan 6 héten belül alku nélkül elkelt! 

Az átalakítás költségeit is figyelembe véve, a tulajdonosok az eredeti, felújítandó állapotra érkezett ajánlatokhoz képest 23,5%-os plusz bevételt könyvelhettek el!