+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XXI. kerület, Csillagtelep, Vénusz utca
Alapterület
52 m2
Irányár
32.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
274488

Felújított kétszobás lakás ELADÓ Csillagtelepen

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
XXI. kerület kedvelt részén, Csillagtelepen, jól megközelíthető, csendes, biztonságos helyen, parkos környezetben, ELADÓ felújított, 52 m2-es, kétszobás, nagy étkezőkonyhás lakás. A közelben minden megtalálható: élelmiszerboltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, iskolák, gimnázium, játszóterek, Radnóti park, művelődési ház.
A közlekedés kiváló, pár percre található több buszmegálló (36, 38, 138, 238, 159) busszal 7 perc a HÉV, amivel 10 perc alatt elérhető a Boráros tér. Tömegközlekedéssel 30 perc a Belváros és Pesterzsébet városközpont is. Az M0-ás autópálya 7 perc autóval.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A négyemeletes panelház monoblokkos technológiával épült, a válaszfalak téglából vannak. Az épület jó állapotú, a bejárat és a lépcsőház felújított. A külső homlokzati szigetelés tervben van. Rendezett, jó lakóközösséggel rendelkező, csendes ingatlan, emeletenként csak 2 lakás található.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás a 3. emeleten található, zárt lépcsőházból nyílik, a szobák keleti fekvésűek, ablakaik parkra néznek. A konyha és az étkező nyugati fekvésű, ablakaik szintén fás parkos területre néznek, a lakás nagyon világos és csendes. Előnye, hogy esztétikailag és műszakilag is teljesen felújított (elektromos hálózat, vízvezetékek, nyílászárók, burkolatok, mérővel felszerelt új radiátorok), új tulajdonosának csak költöznie kell. Nagyon jó elrendezésű, a szobák külön nyílnak, igény szerint egy kis dolgozószoba is kialakítható az étkező leválasztásával. Több praktikus beépített szekrény szolgálja a tárolást.
A lakáshoz tartozik egy saját tulajdonú, a lépcsőházból nyíló zárható tároló, 2,3 m2. További tárolási lehetőség az emeleten található, kb. 2,5 m2, a szomszéddal közös használatú korábbi mosó- és szárító helyiségben.

MÉRETEK:
Lakás 52 m2
Szoba: 20 m2
Szoba: 12 m2
Fürdőszoba: 2,25 m2
WC: 0,9 m2
Előtér – közlekedő: 5,85 m2
Konyha - Étkező: 11 m2
Kamra: 2,3 m2
Belmagasság: 2,62 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést és meleg vizet távhő szolgáltatja, egyedi mérős radiátorokkal. Önálló vízóra, gázóra, villanyóra van. A hő- és hangszigetelő üvegezésű műanyag ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek, biztonsági bejárati ajtó, beépített konyhabútor, klíma van.

KÖLTSÉGEK:
Közös költség 9 100 Ft, távhő átalány 10 528 Ft, víz kb. 4 000 Ft, villany kb. 6 000 Ft.

PARKOLÁS:
Az épület előtti közterületen több parkolóhely található, ingyenes és biztonságos a parkolás.
Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és alakíthatósága miatt ajánlom fiataloknak első lakásként, családosoknak, valamint befektetőknek szintén jó választás, könnyen kiadható.

Birtokbaadás szerződéskötéstől számítva kb. 2 hónap.
Rugalmasan megtekinthető!

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok