+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIII. kerület, Angyalföld, Gömb utca
Alapterület
27 m2
Irányár
31.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
289656

Világos, felújított, fiatalos stúdiólakás ELADÓ a Gömb utcában, azonnal költözhető!

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
XIII. kerület kedvelt részén, Göncz Árpád városközpont közelében, a Rendőrpalota mögött, frekventált helyen, új építésű társasházak szomszédságában, ELADÓ felújított, 27 m2-es 1 szobás lakás.
A közelben minden megtalálható: élelmiszerboltok (Aldi, Coop), üzletek, cukrászda, kávézók, éttermek, pizzéria, konditerem, szolárium, gyógyszertár, bankok, benzinkút, infra bicikli, kozmetika, fodrászat, sportpálya. A közeli Országbíró Sétányon kialakított zöld park egész évben kellemes kikapcsolódást nyújt.
A közlekedés kiváló, a 450 méterre található M3 metróval a Belváros 15 perc, a 350m-re található 1-es villamossal szintén több irányba gyorsan eljuthatunk. Könnyen elérhető a Városliget és a Duna-part is, a Duna Pláza Bevásárlóközpont, Mozi.
(Villamos: 1, 14, 17, 19, Troli: 74, 75, 79, Busz: 30, 30A, 32, 105,178)

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház háromemeletes, lift nélküli, rendezett, csendes ingatlan. A társasház átlagos állapotú, a külső és belső homlokzat nagyrészt felújított, a lépcsőház felújított, karbantartott.
A belső udvarban kialakított kert kellemes zöld környezetet biztosít. Az épület utcafronti részén a földszinten üzlethelyiségek találhatók.

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás az első emeleten található, bejárata függőfolyosóról nyílik, a szoba ablaka az utca felé néz, zöld fákra. Dél-keleti fekvésű, ezért a reggeli óráktól kora délutánig közvetlen napfényt kap, nagyon világos. Az ablak hő- és hangszigetelt, teljesen kizárja az utcazajt.
Előnye, hogy 2 éve esztétikailag és műszakilag is teljes körű felújításon esett át (elektromos hálózat, nyílászárók, burkolatok, fűtéskorszerűsítés).
Új tulajdonosának csak a bebútorozásról kell gondoskodnia és már költözhet is, azonnal birtokba vehető.
A beépített modern IKEA konyhabútor és a fürdőszobaszekrény a vételár részét képezi.
A belmagasság 3,3 m, ami kellemes térérzetet ad, lehetővé teszi fekvőgaléria kialakítását, ezzel növelve a hasznos területet.

MÉRETEK:
Lakás 27m2
Szoba: 17,6 m2
Fürdőszoba: 1,9 m2
Előtér - Konyha: 7,5 m2
Belmagasság: 3,3 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést a szoba padlójába épített infrapanelek adják, termosztáttal szabályozható. A meleg vizet a fürdőszobában kialakított álmennyezetben elrejtett villanybojler szolgáltatja.
A konyhában beépíthető mosógép/ mosogatógép és hűtő számára kialakított hely, vízcsatlakozás is.
Önálló vízóra, villanyóra van.

KÖLTSÉGEK:
A lakás kiszámítható, alacsony rezsivel, gazdaságosan fenntartható.
Közös költség 6.480 Ft/hó, tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítást.
Villany nyáron 2.500 Ft/hó, fűtési szezonban kb. 9.000 Ft/hó.

PARKOLÁS:
Az épület melletti közterületen több parkolóhely található, biztonságos a parkolás, fizetős övezetben, kerületi lakosok számára éves parkolási bérlettel ingyenes.

AJÁNLÁS:
Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és adottságai miatt ajánlom fiataloknak első lakásként, valamint befektetőknek szintén jó választás, könnyen kiadható.

Birtokbaadás azonnal.
Rugalmasan megtekinthető!
Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Egy hasonló paraméterekkel rendelkező másik lakás szintén eladó a Kassál Lajos utcában, irányár 33,5 M Ft, a hirdetést megtalálja irodánk weboldalán!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával valamint a hirdetési felületen keresztül küldött üzenettel hozzájárul önkéntesen megadott személyes adatai – így különösen neve, telefonszáma, e-mail címe-, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok