+36 (20) 464 2502

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Lágymányos, Móricz Zsigmond körtér
Alapterület
37 m2
Irányár
150.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
322919

KIADÓ GARZONLAKÁS A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉREN

Leírás

IMÁDOD A NYÜZSGÉST ÉS A BUDAI ÉLETÉRZÉST? ITT BIZTOS NEM MARADSZ LE SEMMIRŐL, EZ A LAKÁS RÁD VÁR!

XI. kerület központjában, a Móricz Zsigmond körtéren, egyetemek közelében, kiválóan megközelíthető helyen KIADÓ a térre néző, Budai hegyekre panorámás, világos, garzonlakás.
A lakás MINIMUM 1 ÉVRE kiadó, 1-2 FŐ MAGYAR ANYANYELVŰ BÉRLŐ részére - a képeken látható bútorokkal (kivétel: 2 íróasztal és irodai szék, dohányzóasztal, TV, mikró) és gépekkel együtt (tűzhely, hűtő, mosógép), NOVEMBER 1-TŐL KÖLTÖZHETŐ!
A dohányzás nem megengedett, kisállat sem hozható.

KÖZJEGYZŐI KIKÖLTÖZÉSI NYILATKOZAT és KÉT HAVI KAUCIÓ szükséges!

A LAKÁS:
A lakás az átlagos állapotú, rendezett lakóközösségű ötemeletes, liftes ház 2. emeletén található, nyugati fekvésű, a körtérre néz, kilátással a Budai hegyek felé. Kellemes elrendezésű, a zárt lépcsőházból egy nagy előszobába érkezünk, ahol kialakítható egy étkező vagy vendégfogadó tér. Innen nyílik a belső udvar felé tájolt konyha, a zuhanyzós fürdőszoba és a nagy szoba. A lakás átlagos állapotú, új hő és hangszigetelt ablakkal, új bejárati ajtóval. Berendezett, gépesített (tűzhely, hűtőszekrény, mosógép van). A konyhabútor felújítandó állapotú, igény szerint a bérlő kérésére cserélhető.

KÖRNYÉK, PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS:
Újbuda központjában, közel az ALLEE-hoz. Tökéletes lokáció, minden szolgáltatás és bevásárlási lehetőségek elérhetők a közelben, szuper közlekedés, Újbuda központ és az ALLEE 5 percre található. Több egyetem 15 perc alatt elérhető tömegközlekedéssel vagy akár gyalogosan.
A parkolás az utcán fizetős, de helyi lakosok számára ingyenes. Bérelhető teremgarázs parkolók vannak a közelben.

KÖLTSÉGEK:
Fenntartása kedvező, egyedi cirkófűtéses, így a rezsi minimális.
Közös költség 15.000 Ft, ami tartalmazza a vízfogyasztást. Villany- és gázfogyasztás mérőórák szerint fizetendő, összesen kb. 11.000 Ft/hó.

MÉRETEK: 37 m2
Előszoba: 10 m2
Konyha: 4,7 m2
Fürdőszoba: 4,3 m2
Szoba: 19 m2

AJÁNLÁS:
Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és mérete miatt elsősorban fiataloknak ajánlom, ideális egyedülállók és párok részére.

Előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető, ne maradj le róla, hívj most!

Amennyiben megnéznél még néhány hasonló ingatlant, tekintsd meg weboldalunk további kínálatát, és válogass ingatlanjaink közül!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti a weboldalon.


Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás