+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül), Népszínház utca
Alapterület
66 m2
Irányár
37.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
273744

NAGYPOLGÁRI LAKÁS ELADÓ AZ ERKEL SZíNHÁZ MÖGÖTT!

Leírás

3 percre a 4-es metrótól eladó jelenleg két szoba hallos, nagy étkezőkonyhás, nagypolgári lakás, mely könnyen 3 szobássá vagy akár két külön lakássá alakítható.

VEGYE IGÉNYBE AZ ÁLLAMI TÁMOGATÁSOKAT!
- CSOK-os lakásvásárlás, ILLETÉKMENTESSÉG
- 10 Millió Ft szabad felhasználású babaváró kölcsön
- 2021. januártól a gyermekes családok max. 3 Millió Ft lakásfelújítási támogatást kaphatnak, ÉLJEN VELE!

A lakás a jó állapotú, rendezett lakóközösségű, megtakarítással rendelkező társasház magasföldszintjén található, az utcai ablakok magassága több mint 2 méternél kezdődik, csendes mellékutcára néznek, déli fekvése miatt a szobák világosak. A belmagasság 3,2 m.
A lakás jó állapotú, 4 évvel ezelőtt felújították a teljes elektromos hálózatot és a szobák kivételével minden helyiségben járólapot cseréltek, valamint új bejárati ajtót építettek be.
Minden ablak és belső ajtó eredeti fa, jó állapotúak. A szobákban eredeti fa parketta van, ami felújítandó. A lakásban tisztasági festés és mázolás 2020-ban történt.
A fűtés gázüzemű cserépkályha, Nobo elektromos panel és elektromos törölközőszárító radiátor. Az elektromos fűtőtestek energiatakarékosak, termosztáttal szabályozhatók. A meleg vizet a fürdőszobában gázzal működő vízmelegítő, a konyhában kis villanybojler szolgáltatja. A lakásban két kémény található, bélelésük szükséges, gáz cirkó fűtés kialakítható.

Az alaprajz lehetővé teszi a lakás átalakítását, plusz szoba és plusz fürdőszoba kialakítható. (Amerikai konyhás napali+2 háló, vagy a konyát a jelenlegi előszobában alakítják ki, akkor 3 külön bejáratú szoba lehet.)
A lakás eredetileg két bejárattal rendelkezik, a konyhai bejárat jelenleg nem használatos, azonban így akár két lakás kialakítható: egy kétszobás és egy minigarzon. A kisebb lakás alkalmas lehet iroda vagy kis üzlet kialakítására is, pl. ügyvéd, tanácsadás, webshop átvételi pont, fodrász, masszőr, kéz- és lábápolás.

A lakás fenntartása kiszámítható, a közös költség 20.367 Ft, mely tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást, ház takarítást, szemétszállítást, felújítási alapot, valamint fogyasztás alapján kerül elszámolásra a villany és a gáz. A lakás távfelügyeleti riasztóval felszerelt, melynek havi díja 6,350 Ft. Kábel TV és internet előfizetés tetszés szerint választható (UPC és Telekom van a házban).
A lakóközösség kultúrált, a közös képviselet megbízható, jól működik, rendszeresen nyer pályázaton támogatásokat, a ház rendelkezik megtakarítással.

Parkolás az utcán fizetős, azonban helyi lakosok igényelhetnek ingyenes parkolási engedélyt. Igény szerint a közelben több parkolóházban fedett parkolóhely bérelhető.

A közlekedés kiváló, 3 percre a 4-es metró és villamosmegállók, a Blaha Lujza tér 5 percre található. Bevásárlási lehetőségek, piac, szakrendelők, kórház, több gyógyszertár, posta, iskolák, óvodák szintén 500 méteren belül sétatávolságra találhatók. A közbiztonság jónak mondható, a környék teljesen bekamerázott, szemben található rendőrség.

A II. János Pál pápa téren található közpark az elmúlt években megújult, óriási zöld területtel, virágágyásokkal, árnyas fákkal, játszótérrel, futópályával, szabadtéri edzőgépekkel, két kutyafuttatóval szolgálja az ide látogatók kikapcsolódását. Az Erkel Színház a park túloldalán, 5 perc sétára található. A Teleki térnél szintén egy zárt, kisebb park található, különálló kutyafuttatóval.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok