+36 (20) 464 2502

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül), Szív utca
Alapterület
65 m2
Irányár
300.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
323192

KIADÓ 2 SZOBÁS, FELÚJÍTOTT, CSENDES, VILÁGOS LAKÁS A SZÍV UTCÁBAN

Leírás

FELÚJÍTOTT, BÚTOROZOTT LAKÁST KERES, ami GYORSAN BIRTOKBA VEHETŐ? MEGTALÁLTA!

POLGÁRI KÉNYELEM 65 m2-en:
NAGYON CSENDES, HANGULATOS, NAPPALI + 1 HÁLÓSZOBÁS, külön ÉTKEZŐKONYHÁS LAKÁS KIADÓ A NYUGODT, KIS FORGALMÚ SZÍV UTCÁBAN
PÁR LÉPÉS A LÖVÖLDE TÉR, a KIRÁLY UTCA és az ANDRÁSSY ÚT. Néhány perces séta a VÁROSLIGET, a TERÉZ Körút és az OKTOGON.

KÖRNYÉK:
Az ingatlan a VI. kerület kedvelt részén, a biztonságos és hangulatos Terézvárosban, csendes, kis forgalmú egyirányú utcában található. Rövid sétával elérhető a Teréz körút, Oktogon, Városliget. Pár perc sétára van minden fontos szolgáltatás: bevásárlási és szórakozási lehetőségek, bankok, posta, gyógyszertár, múzeumok, színházak, éttermek.
Kiváló a közlekedés, pár percre: az M1 metró és a 70, 78-as trolibuszok, gyors átszállással 15 percen belül az M2, M3, M4 metrók, 4-6 villamos, Keleti és Nyugati pályaudvar elérhető.
A közelben van A Magyar Képzőművészeti Egyetem, az ELTE épületei és az Állatorvostudományi Egyetem.

LAKÁS ÉS AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A lakás a 2. EMELETen található, lépcsőház vezet fel, lift nincs az épületben.
Az 1900-as évek elején épült, magastetős, háromemeletes, jó lakóközösségű társasház gyönyörűen felújított homlokzattal, rendezett, zöld növényekkel beültetett belső udvarral rendelkezik.
A lakás nagyon jó elosztású, VILÁGOS, NAGYON CSENDES, FIATALOS STÍLUSBAN FELÚJÍTOTT, nagy NAPPALI és 1 HÁLÓSZOBA. A bejáraton a GÉPESÍTETT KONYHÁBA érkezünk, innen egy tágas előszobából nyílik a külön WC és a ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA és a NAPPALI, onnan pedig a HÁLÓSZOBA.
A lakás BÚTOROZOTT és GÉPESÍTETT (tűzhely, hűtő, mosogatógép, mosógép), a nappaliban egy békebeli ZONGORA is rendelkezésre áll. A zongora bécsi rövid kereszthúros páncéltőkés, hangolás után használható. Zenerajongó ill. zenével foglalkozó bérlő részére kihagyhatatlan lehetőség, a Zeneakadémia (trolival) és az Operaház (M1 metróval) 10 perces közlekedéssel elérhető.
A szobák ablakai az utca felé néznek keletre ezért a lakás nagyon VILÁGOS. A konyha az udvar felől, a fürdőszoba és a WC a világítóudvarból szintén kellő fényt kap. A fekvése és a második emelet ellenére NAGYON CSENDES a lakás.

Az ingatlan kiváló állapotban van, FELÚJÍTOTT, beleértve az elektromos hálózatot, a fürdőszoba és WC felújítását, új konyhabútort, új burkolatokat, az eredeti fa nyílászárókat szintén felújították. Nagyon jó hőszigetelő képességű, keleti fekvése és a vastag falak miatt is: nyáron hűvös, télen jól tartja a meleget.

ALAPTERÜLET: 65 m2
HELYISÉGEK:
Előtér-konyha-étkező: 10,66 m2
Előszoba-közlekedő: 7,88 m2
Nappali: 25,32 m2
Szoba: 14,4 m2
Fürdőszoba: 4,14 m2
WC: 1 m2

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A lakás műszakilag és esztétikailag is felújított állapotban van, a fűtést gázkonvektor és gázfűtésű cserépkályha adja, a fürdőszobában Nobo elektromos fűtőpanel, a meleg vizet villanybojler biztosítja. A beépített konyha gépesített: tűzhely, mosogatógép, hűtő található benne. A fürdőszobában van mosógép.

KÖLTSÉGEK:
KISZÁMÍTHATÓ REZSI: a közös költség 16.700 - Ft.
Gáz-, víz- és villanyóra van, minden a fogyasztás alapján fizetendő.

PARKOLÁS:
Az utcán a parkolás fizetős, kerületi lakosok számára ingyenes parkolási engedély kérhető és a ház előtt kijelölt terület van fenntartva a helyi lakosok számára.

BÉRLÉS FELTÉTELEI:
A lakás rövidebb távra is bérelhető, minimum 3 hónapra.
A lakás legfeljebb 3 főnek kiadó, kiskorú gyermek, kisállat nem hozható és a dohányzás nem megengedett.

2 HAVI KAUCIÓ szükséges, közjegyzői kiköltözési nyilatkozattal (50%-ban a bérlő által fizetendő) OKTÓBER 5-től KÖLTÖZHETŐ!

AJÁNLÁS
Olyan IGÉNYES ÚJ BÉRLŐT keresünk, aki szereti a belvárosi környezetet, de csendes, nyugodt otthonra vágyik.

További részletekért és megtekintési időpontért hívjon telefonon!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan weboldalát és válogasson ingatlanjaink közül!

Egyedi szolgáltatásom része a piaci ár meghatározása, az ingatlan eladásra történő felkészítése (home-staging), profi fotók és videó, személyre szabott hirdetési stratégia, marketing anyagok, kiemelt hirdetés, profi ártárgyalás, energetikai tanúsítvány készítése, megbízható ügyvédi háttér, vevők számára bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás