+36 (20) 464 2502

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros, Károly körút
Alapterület
75 m2
Irányár
320.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
274176

KIADÓ 4 szobás loftlakás a Belvárosban

Leírás

PLEASE SCROLL DOWN FOR ENGLISH!

Ez a vadonatúj, kényelmes, nyugodt és nagyon szép apartman a belváros szívében, az Astoriánál található.
A lakás felújítását követően, egyedi bútorokkal lett berendezve. A tér óriási a hatalmas belmagasságnak és a nagy ablakoknak köszönhetően. Ideális gyermekes családoknak vagy diákoknak, maximum 6 fő számára. Iskolai tanévre is kiadó (iskolakezdéstől a nyári szünetig (kb. 10 hónap).

Az apartman egy a 19. században épült történelmi épületben található az Astoriánál, 5 percre a Deák Ferenc téri metrótól, 8 percre a híres Andrássy úttól és a Váci utcától. A Duna-part, a Szent István-bazilika vagy a szórakoztató negyed is a közelben található. A lakás a földszinten helyezkedik el és a belső udvarra néz, utcazaj kizárva.
Az apartmanban két hálószoba és egy egyedülálló mezzanine galéria, modern fürdőszoba nagy zuhannyal, jól felszerelt konyha, étkező-nappali rész került kialakításra. Modern elemek is részei a lakásnak, mint az elektromos belépési rendszer, síkképernyős TV kábel csatornákkal, a Wi-Fi hozzáférés, a fal- és padlófűtés, valamint a légkondicionáló.
Az épület nagyon nyugodt és csendes, erre a szomszédok is nagyon érzékenyek. Ezért TILOS minden hangos tevékenység, bulizás. Dohányozni tilos a lakásban, és a lakás előtt is az épületben, csak az utcán engedélyezett! Kisállat nem hozható.

A havi bérleti díj tartalmazza:
- Bérleti díj bruttó (nettó+áfa-ról kiállított számla)
- Kábelt TV előfizetés ( nem csak földi adók): Digital Bronze és Internet előfizetés: Business Office Net 350: 10 210.-Ft/hó)
- Heti egy alaptakarítást (porszívózás, felmosás, fürdőszoba takarítás)

Külön fizetendő:
- Közüzemi fogyasztások mérőórák alapján: víz, gáz, villany) Kb. havi összeg: 13 000.- forint
- Közös költség (közös területek takarítás, szemétszállítás, felújítási alap, közös áram, egyéb): 12 300 forint / hónap

Beköltözés feltétele:
- közjegyzői okirat megléte
- bérleti szerződés megkötése
- kaució: 3 hónap megfizetése + első havi bérleti díj
Iskolai tanévre is kiadó.


Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.
-----------------------------------------------

Modern apartement is to rent near Astoria, for max. 6 persons.
Call for more details and appointment for viewing!
Properties for sale and rent in Budapest and vicinity. Investment consultancy, property management, property valuation, legal advise, credit options, home-staging.

We hereby inform you that as an inquiering party, by calling the phone number stated in the advertisement, contribute to that your personal data – especially your name and phone number – will be handled and recorded safely and circumspectively by RV Ingatlan as advertiser. Related Privacy and Data Management Policy is available on the website of RV Ingatlan.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok