+36 (20) 464 2502

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
IX. kerület, Ferencváros, Berzenczey utca
Alapterület
32 m2
Irányár
150.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
323858

ERKÉLYES GARZONLAKÁS KIADÓ 5 PERCRE A CORVIN SÉTÁNYTÓL

Leírás

IX. kerületben, Ferencváros kedvelt részén, egyetemek közelében, csendes mellékutcában, kiválóan megközelíthető helyen KIADÓ, kertre néző, erkélyes, csendes garzonlakás.
A lakás MINIMUM 1 ÉVRE kiadó, 1-2 FŐ részére (2 fő esetén a bérleti díj 160.000 Ft/hó) - a képeken látható beépített bútorokkal, gardróbszekrénnyel és gépekkel együtt (mosógép, tűzhely, hűtőszekrény).
A dohányzás nem megengedett, kisállat sem hozható.

AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!

KÖZJEGYZŐI KIKÖLTÖZÉSI NYILATKOZAT és KÉT HAVI KAUCIÓ szükséges!

A LAKÁS:
A lakás az újabb építésű, kiváló állapotú, rendezett lakóközösségű ötemeletes, liftes ház 2. emeletén található, északkeleti fekvésű, gondozott kertre néz. Kellemes elrendezésű, 1 nagy szobával, az előtérben kialakított konyhával, kádas fürdőszobával. A lakás jó állapotú, berendezett, gépesített (tűzhely, hűtőszekrény, mosógép). Mivel szélső lakás, itt nem közlekedik senki más. A szobához kapcsolódó erkély extra teret biztosít.

KÖRNYÉK, PARKOLÁS, KÖZLEKEDÉS:
A ház parkosított, zöld kertje kellemes kikapcsolódást nyújt, a közelben megtalálhatók bevásárlási lehetőségek, zöldséges, cukrászda, étterem, gyógyszertár, orvosi rendelő. Pár perc sétára van a Semmelweis Egyetem és a Ludovika, az Orczy Park, Füvészkert.
Csupán 5 perc séta a Corvin Plaza és sétány, élelmiszerboltok (Aldi, Lidl, Spar), a vasárnapi termelői piac (Pancs GasztroPlacc a Tűzoltó utcában), a 3-as metró, a 4-6-os villamos és sok más tömegközlekedési lehetőség. El lehet sétálni a közeli parkokba (Ferenc tér), kulturális helyekre (Corvin mozi, Trafó, stb.), kiülni-beülni a kávézókba a környéken (a hangulatos Ráday utca is csak pár perc séta az éttermekkel, galériákkal.)
Igazán hangulatos környék, az itt lakók nagyon szeretnek itt élni.
Parkolás az utcán fizetős, azonban helyi lakosok igényelhetnek ingyenes parkolási engedélyt.

KÖLTSÉGEK:
A rezsi alacsony, kiszámítható, nem érinti az áremelkedés.
A közös költség 19.000 Ft, amely tartalmazza a házközponti fűtés díját (hőmennyiségmérés alapján fizetendő) és a vízfogyasztást is (szintén mérőóra alapján), ezen felül az elektromos fogyasztás mérőóra szerint fizetendő.
Internet és TV szolgáltatás kábel bent van a lakásban, saját előfizetés megkötése a bérlő feladata.

Előre egyeztetett időpontban rugalmasan megtekinthető!
Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!
Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti a iroda weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás