+36 (20) 464 2502

Telki - Eladó Telek

Elhelyezkedés
Kórház fasor
Alapterület
5.198 m2
Irányár
129.170.000 Ft
Hirdetés azonosító
277676

Kivételes fejlesztési lehetőség Telkiben

Leírás

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG BEFEKTETŐK, INGATLANFEJLESZTŐK SZÁMÁRA!

Kivételes fejlesztési lehetőség a Budai agglomerációban! Az egyedülálló kialakítású és elhelyezkedésű belterületi, sík, a telekhatáron kiépített közművekkel rendelkező, kivett beépítetlen terület megjelölésű telek Budapesttől mindössze 18km-re kínálja a teljes kikapcsolódást és a természet közelségének nyugalmát.

A terület a jelenleg emelt szintű Telki Hold Otthon (korábban TELKI Kórházként működött) közelében található, aszfaltozott útról megközelíthető.

A terület K-Ei-2 besorolású, egészségügyi, szociális, kulturális, rekreációs és kutatás-fejlesztési funkciót ellátó építmény elhelyezését engedélyezi, illetve kiszolgáló jelleggel szolgálati lakás, kiskereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató rendeltetés a fő funkció zavartalan működésének feltételével kialakítható.
A kutatás-fejlesztési létesítményekben vegyi-bakterológiai, továbbá ipari kutatás nem folytatható.
Kizárólag különleges természeti környezetet, illetve zöldbeágyazott elhelyezést igénylő épület megengedett.
Idősek Otthona létesítésére elvi építési engedéllyel rendelkezik.

Beépítési mód: szabadon álló
Beépíthetőség 30%
Építménymagasság 7,5m
Legkisebb zöldfelület 60%

A telek homlokvonalának legkisebb szélessége 30 m. A szabályozási terven jelölt nem beépíthető telekrészen építmény nem helyezhető el (a telek kb, fele, a közepétől a hátsó rész).
Az előkert mérete 10 m, oldalkert mérete 5 m.
Az épületeket 25-45 fok közötti hajlásszögű magastetővel kell kialakítani. A 6 m-nél nagyobb épületmagasságú épületek esetében a tető felülnézetének max. 15%-a lapostetős kialakítású is lehet.

Közvetlenül mellette hasonló beépítési feltételekkel rendelkező, K-Ei-1 besorolású, 3 helyrajzi számon nyilvántartott, összesen 23.279 m2 nagyságú terület szintén eladó 465.830.000 Ft-ért, így egy nagyobb volumenű beruházás valósítható meg.

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 3700 lakosú Telki Pest-megye legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország leggazdagabb települése.

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok