+36 (20) 464 2502

Telki - Eladó Telek

Elhelyezkedés
Kórház fasor
Alapterület
28.477 m2
Irányár
595.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
277666

Kivételes fejlesztési lehetőség Telkiben

Leírás

Kivételes fejlesztési lehetőség a Budai agglomerációban!
Az egyedülálló kialakítású és elhelyezkedésű belterületi, sík, a telekhatáron kiépített közművekkel rendelkező, kivett gazdasági épület, udvar megjelölésű telek Budapesttől mindössze 18km-re kínálja a teljes kikapcsolódást és a természet közelségének nyugalmát.

Aszfaltozott útról megközelíthető, részben fás, ligetes, a telek határában egy patak folyik.

A terület K-EI-1 és K-EI-2 besorolású, egészségügyi, szociális, kulturális, rekreációs és kutatás-fejlesztési funkciót ellátó építmény elhelyezését engedélyezi, illetve kiszolgáló jelleggel szolgálati lakás, kiskereskedelmi, vendéglátó és szolgáltató rendeltetés a fő funkció zavartalan működésének feltételével
kialakítható. A kutatás-fejlesztési létesítményekben vegyi-bakterológiai, továbbá ipari kutatás nem folytatható.
Folyamatban van az egyeztetés kisebb lakópark építésére, luxus jelleggel 20-30 lakás kialakításával, nagy parkkal, uszodával.
Idősek Otthona létesítésére elvi építési engedéllyel rendelkezik. Beépíthetőség 30%, építménymagasság 7,5m.
A 28.477 m2-es terület jelenleg 4 önálló helyrajzi számon nyilvántartott. Ebből 23.279 m2 (3 telek) kizárólag egyben eladó.
A negyedik terület 5198 m2, mely külön is megvásárolható, ára: 129.170.300 Ft.

A telken található ház 1861-ben épült, 100m2, felújítandó állapotú.

A Zsámbéki-medence északkeleti peremén elhelyezkedő 3700 lakosú Telki Pest-megye legnépszerűbb települése, egyedi hangulatú kialakítású, fejlett infrastruktúrával rendelkezik és a lakóközösség összetétele is kiváló. Dinamikusan fejlődő, a GFK Hungária Piackutató Intézet kimutatása szerint Magyarország leggazdagabb települése.

Kiváló lehetőség befektetők, ingatlanfejlesztők számára!

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok