+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXII. kerület, Óhegy (Nagytétény), Cikória utca
Alapterület
434 m2
Irányár
179.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
290252

BUDATÉTÉNYBEN ELADÓ kényelmes, nagy terekkel rendelkező, CSALÁDI HÁZ!

Leírás

Budapest XXII. kerületében, Nagytétény Óheggyel határos, kedvelt, családi házas övezetében ELADÓ egy HÁROMSZINTES, nagyon jó adottságokkal rendelkező CSALÁDI HÁZ.

INGATLAN HELYSZÍNE:
Kiváló infrastruktúra, aszfaltozott utca, néhány perc sétára található buszmegálló, a Nagytétényi út, 6-os főút, M0-ás és M6-os autópálya pár percre van autóval. Csendes, családias környezet.

A HÁZ JELLEMZŐI:
A terepviszonyokhoz igazodva kialakított szintek, tágas belső terek, átgondolt alaprajz jellemzi az ingatlant.
Telek terület: 1330 m2, rendezett, fás, parkos, kis halastó, fúrt kút.
Épület alapterület összesen: 672 m2
+ Teraszok: 81 m2
Pince: 200 m2
Alsó szint: 212 m2
Földszint: 140 m2
Tetőtér: nettó hasznos 82 m2 (bruttó: 120 m2)
Ezen belül:
Lakótér összesen: nettó hasznos 222 m2 (bruttó: 260 m2)
Garázsok összesen: 135 m2
Egyéb tároló, kazánház stb. az alsó szinten: 77 m2
Pince: 200 m2
Az alsó szinten medence előkészítés van kialakítva a nagyobb gépkocsitároló hátsó területén. Így válaszfalakkal elkülöníthető egy saját belső medencés wellness részleg, a gyümölcs tárolóként jelzett helyiség lehet kondiszoba vagy egyéb funkció. Ezen kívül három külön bejárattal rendelkező gépkocsitároló.
A földszinten az alaprajzhoz képest pluszban épült egy előtér/szélfogó, kb. 5-6 m2. Itt található egy dolgozószoba, gardrób, hatalmas nappali, amerikai konyha, kamra, fürdőszoba, WC, valamint két nagy terasz.
A tetőtérben padlástérként jelölt terület szintén szobának ki van alakítva, összesen 4 szoba, fürdőszoba, külön WC található.
Az ingatlan felújításával egy igazán egyedi, impozáns családi otthon alakítható ki.

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
1996-ban épült, minőségi anyagokkal és burkolatokkal, belül jó állapotú, karbantartott, tisztasági festés után költözhető.
38-as tégla külső falazat, tégla válaszfalak, 15 cm vastag beton koporsófödém, zsindely tetőfedés.
Fűtés és melegvíz gázkazánnal megoldott, a földszinten padlófűtés, többi szinten radiátorok. A nappaliban fatüzeléses kandallóval is fűthetünk. Központi porszívó van kiépítve.
Kívül alapvakolat, plusz szigetelés nincs, tetőfedés, ereszek felújítandók. Az alsó szinten néhány helyen vizesedés látható, vízszigetelés javítandó/felújítandó.
PARKOLÁS:
Az alsó szinten 2-3 autó számára megoldott a parkolás. Az udvaron szintén van hely 1-2 autó számára. Ezen kívül az épület előtti közterületen könnyen találunk parkolóhelyet, ingyenes és biztonságos a parkolás.
Ajánlom nagyobb családnak, akár két generáció számára is, illetve cégközpont, reprezentatív iroda céljára is alkalmas.
Befektetési célból többlakásos társasházzá alakítható.


Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!
Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok