+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVI. kerület, Sashalom
Alapterület
268 m2
Irányár
165.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
279996

BEFEKTETÉSRE is alkalmas, FELÚJÍTOTT, 4 LAKÁSOS CSALÁDI HÁZ eladó SASHALOM központjában!

Leírás

Az ingatlan kiváló lehetőséget nyújt BÉRBEADÁSSAL TÖRTÉNŐ HASZNOSÍTÁSra, akár ha Ön beköltözik valamelyik lakásba a többit pedig kiadja, a bérleti díjakból finanszírozhatja a teljes ingatlan megvásárlását!

Elérhető hozam: 5,5% hosszú távú kiadással, 12% rövid távú kiadással.

INGATLAN HELYSZÍNE:
XIV. kerület kedvelt részén, SASHALOM központjában jól megközelíthető, biztonságos helyen ELADÓ nagyrészt felújított, 236 m2-es, kétgenerációs családi ház melléképülettel (32,4m2) melyben 2 db garzonlakás található. A telek mérete 834 m2.
A közelben minden megtalálható: élelmiszerboltok, piac, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvodák, iskolák, játszóterek, közparkok.
A közlekedés kiváló, pár percre (700 m) található a Sashalom HÉV megálló, 25 perc alatt elérhető az Őrs vezér tere.
Az M0-ás és M3-as autópálya egyaránt 10 perc autóval.
AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglából épült családi ház magastetős, zsindely fedéssel, a tetőtér beépített. Az utcafronti szobák alatt részben pince található. A melléképület szintén téglából épült.
A főépület eredeti része (a két hátsó kertre néző szoba kivételével) az 1930-as években épült, polgári jellegű lakóház, melyet az 1960-as években bővítettek 2 szobával. 2020-2021-ben jelentős felújítások történtek a földszinten.
A tetőtér beépítése 2015-2018-ban készült el, egy teljesen külön bejáratú lakás került kialakításra és ekkor korszerűsítették a teljes ház villamos hálózatát. 2019-ben részben felújították az emeleti lakást.
A melléképület korszerűsítése 2020-2022-ben történt, (víz, áram, fűtésrendszer, burkolatok, nyílászárók) két külön bejáratú kislakás lett kialakítva, melyek alkalmasak lakhatásra vagy üzlethelység funkcióra is pl. szépségszalon, masszázs.
Tulajdoni lapon megnevezése: Kivett lakóház, udvar, egyéb épület.

TELEK, KERT:
Az elmúlt 1 évben a telek és udvar teljes rendbetétele és parkosítása, kerti csapok és vízhálózat átnézetése megtörtént. Kapubejáró motorizálása szintén. Az utcafronti részen előkert és térkővel burkolt két autó parkolására alkalmas udvar található. A hátsó kertben található a melléképület, amiben 2 garzonlakás került kialakításra. Nagy zöldterület gyümölcsfákkal, akár medence vagy további parkolóhelyek is kialakíthatók.
A főépülethez nagy terasz kapcsolódik, valamint a melléképületnél is két kisebb terasz került kialakításra.

LAKÁSOK JELLEMZŐI:
A főépületben külön külső bejáratokon megközelíthetően két lakás található. Van lehetőség belső lépcsőház kialakítására is, ha erre van igény.

1. LAKÁS - Földszint
Nagyon világos, körbenapozott, nagy ablakokkal, praktikus elosztású, tágas terekkel, (nappali+3 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön konyha, étkező, mosókonyha) kiválóan alkalmas nagyobb család számára is. A konyhából egy hátsó kijárat vezet a terasz és a kert felé.
MÉRETEK:
Alapterület: 111,34 m2
Belmagasság: 3 m
Helyiségek
Előszoba-Étkező: 13 m2
Konyha: 10 m2
Mosókonyha: 3 m2
Szoba I. (Nappali): 29 m2
Szoba II.: 20,2 m2
Szoba III.: 16,44 m2
Szoba IV.: 12 m2
Zuhanyzó, WC: 2,5 m2
Fürdőszoba: 5,2 m2
Pince: 19,4 m2, 2 helyiségből áll
MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, mindkettő a pincében található. Önálló vízóra, gázóra, villanyóra van. A hő- és hangszigetelő üvegezésű fa ablakok redőnnyel felszereltek, a belső ajtók és a bejárati ajtó fából készült. Beépített konyhabútor van.
2020-2021-ben történt felújítás során a főépület alapjáig leszigetelték a házat, a teljes vízvezetékrendszer, vizes helyiségek felújítása, festés, mázolás, tapétázás megtörtént.
2. LAKÁS Emelet
Nagyon világos, körbenapozott, nagy ablakokkal, praktikus elosztású, tágas terekkel, kiválóan alkalmas nagyobb család számára is vagy vállalkozás számára cégközpontnak, irodának. 3hálószoba, 2 fürdőszoba, több tárolóhelyiség, tágas nappali-étkező-konyha szolgálja a lakók kényelmét.

MÉRETEK:
Alapterület: 105,5 m2
Belmagasság: 2,75 m
Helyiségek
Előszoba: 3 m2
Nappali: 16,7 m2
Étkező: 10 m2
Konyha: 10,8 m2
Szoba I.: 10,5 m2
Szoba II.: 9,6 m
Szoba III.: 12 m2 + gardróbszoba: 2,8 m2
Fürdőszoba (zuhany+kád): 8 m2
Fürdőszoba/Gépészet: 7,2 m2
Tároló/Gardrob: 4,7 m2
Tároló: 2,2 m2
Közlekedők: 8 m2

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést gázkazán, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, mindkettő a zuhanyzós fürdőszobában található. Korszerű fa nyílászárók, beépített konyhabútor, klíma van.
2019-ben történt festés, tapétázás, új zuhanykabin és fürdőszobabútor beszerelése. A lakás folyamatosan bérbe volt adva.

MELLÉKÉPÜLET:
Két újonnan kialakított praktikus kislakás, melyek külön bejáratúak, lakásként vagy üzlethelyiségként is funkcionálhatnak. A fűtést radiátorok szolgáltatják, melyek a főépület földszinti lakásának fűtésrendszeréhez kapcsolódnak. A meleg vizet mindkét fürdőszobában elhelyezett villanybojler adja. Beépített, gépesített konyhával rendelkeznek, akár teljes bútorozottsággal megvásárolhatók.
A zsindely fedésű tető enyhén lejtős, emiatt a hátsó rész felé csökken a belmagasság.

3. LAKÁS (garzon)
MÉRETEK:
Alapterület: 17,8 m2
Belmagasság: 2,2 m (1,85 m)

Helyiségek
Konyha: 8,5 m2
Szoba: 6,75 m2
Fürdőszoba: 2,55 m2

4. LAKÁS (garzon)
MÉRETEK:
Alapterület: 14,6 m2
Belmagasság: 2,2 m (1,85 m)

Helyiségek
Konyha: 5,7 m2
Szoba: 6 m2
Fürdőszoba: 2,9 m2

PARKOLÁS:
Az utcán közterületen ingyenes és biztonságos a parkolás. Az udvaron 2-3 autó számára van parkolási lehetőség.

Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és több funkciós hasznosíthatósága miatt ajánlom nagyobb családnak, összekötözőknek, vállalkozásnak, valamint befektetőknek szintén jó választás, könnyen kiadható.
Birtokbaadás szerződéskötéstől számítva kb. 2 hónap.

Rugalmasan megtekinthető!

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Amennyiben megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg az RV Ingatlan további kínálatát, és válogasson ingatlanjaink közül!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok