+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XIV. kerület, Istvánmező, Egressy út
Alapterület
28 m2
Irányár
18.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
274033

Felújítandó, csendes garzon ELADÓ az Egressy úton

Leírás

INGATLAN HELYSZÍNE:
XIV. kerület kedvelt részén, Istvánmező városrészben, frekventált helyen, közel az 1-es villamoshoz, ELADÓ felújítandó, 28 m2-es garzonlakás. A közelben található élelmiszerbolt, a közlekedés kiváló, gyors busszal vagy metróval a Belváros 15-20 perc, az 1-es villamossal Óbuda központjába vagy egészen a Kelenföldi pályaudvarig utazhatunk. Könnyen elérhető a Városliget és a Stadionok metrómegálló.

AZ ÉPÜLET JELLEMZŐI:
A téglaépítésű társasház utcafronti része négyemeletes, a lakás a belső udvarra néző földszintes épületrészben található. Rendezett, jó lakóközösséggel rendelkező, csendes ingatlan. A társasház jó állapotú, nagyrészt felújított. A lakás feletti tető karbantartott, a kéményeket nemrégiben felújították

LAKÁS JELLEMZŐI:
A lakás földszint elhelyezkedésű, bejárata a zárt udvarról nyílik, a szoba ablaka egy kis hátsó udvar felé néz, északnyugati fekvésű. Belső udvari elhelyezkedése miatt nagyon csendes. Előnye, hogy új tulajdonosa fantáziájára van bízva, miként alakítja és teszi élhető otthonná magának. A belmagasság 3,6 m, ami lehetővé teszi galéria kialakítását, ezzel növelve a hasznos területet. A lakás esztétikailag és műszakilag is felújítást igényel (elektromos hálózat, nyílászárók, burkolatok, fűtéskorszerűsítés).
A lakáshoz tartozik különálló, zárható tároló, kb. 3 m2.

MÉRETEK:
Lakás 28m2
Szoba: 16,7 m2
Fürdőszoba: 2 m2
Előtér - Konyha: 9,3 m2
Belmagasság: 3,6 m

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:
A fűtést 1 db gázkonvektor biztosítja a szobában, kéménybe kötött. A meleg vizet elektromos átfolyó vízmelegítő szolgáltatja. Önálló vízóra, gázóra, villanyóra van.
KÖLTSÉGEK:
Közös költség 9 000 Ft, gáz átalány 16.000 Ft, víz 5.500 Ft, villany 10.000 Ft.

PARKOLÁS:
Az épület előtti közterületen több parkolóhely található, biztonságos a parkolás, fizetős övezetben, kerületi lakosok számára éves parkolási bérlettel ingyenes.
A ház belső udvari parkolójában van kocsibeállási lehetőség.

Az ingatlant kiváló elhelyezkedése és alakíthatósága miatt ajánlom fiataloknak első lakásként, valamint befektetőknek szintén jó választás, könnyen kiadható.
Földszinti elhelyezkedése miatt idősebb vagy mozgásában korlátozott személyek számára is előnyös választás.

Birtokbaadás kb. 1 hónap. Hitelből történő vásárlás esetén minimum 35% önerő szükséges.

Ha szeretne többet megtudni és személyesen megtekinti az ingatlant, kérem keressen a megadott elérhetőségeken!

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok