+36 (20) 464 2502

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
V. kerület, Belváros, Fővám tér
Alapterület
166 m2
Irányár
259.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
274061

Dunai panorámás, tetőteraszos loftlakás ELADÓ a Belvárosban

Leírás

Fővám téren EXKLUZÍV kialakítású, egymás melletti két különálló, de egybenyitható lakás ELADÓ.
A 166 m2 + 28 m2-es tetőterasszal és két, összesen 4,5 m2-es erkéllyel rendelkező ingatlanok FELÚJÍTOTT LIFTES MŰEMLÉK ház legfelső emeletén találhatók. A lépcsőház akadálymentes.

A nagyobb 126 m2 alapterületű, loft stílusú dunai és városi PANORÁMÁS lakásban belső kétszintes nappali, tágas konyha-étkező, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba és külön WC található. Az egyik hálóból és a nappaliból nyílik egy-egy erkély (2 m2 és 2,5 m2). A belső két szintes nappali második szintjén kupolás üveg tetejű, üveg padlójú szoba helyezkedik el. Innen nyílik a 28 m2-es TETŐTERASZ. A lakás egyedi tervezésű, óriási üveg felületekkel, régi fa gerendákkal díszítve különleges hangulatú, látványos összképet ad. A lakás világos, napos, nagyrészt déli fekvésű.

A kisebb lakás 40 m2-es, udvari nézetű, előtér, 2 szoba és 2 fürdőszoba található benne.

A fűtést és hűtést gázkazán és fan-coil biztosítja. A közös költség 48.360 Ft/hó, minden fogyasztás mérőórák alapján kerül elszámolásra.

A ház egykor Süsz Dávid papírzacskógyárának, nyomdájának és könyvkötészetének adott otthont. A Dömötör Sándor műépítész tervei szerint 1913-ra elkészült épület – egy nyomdász és egy könyvkötő elé bőségszarujából pénzt öntő Hermész figurájával díszített – mozaikjával egyértelműen kiragyog a szintén díszes felső szinttel rendelkező szomszédjai közül.

Ez a modern alkotás a műemlék házban megfelel mindazoknak, akik egyaránt szeretik a történelmi környezetet és a modern építészetet.
Az ingatlan remek választás saját otthonnak és befektetésként is jól hasznosítható.

Megtekintésért hívjon most!

A KIALAKULT VÍRUSHELYZETBEN AZ ÓVINTÉZKEDÉSEK MAXIMÁLIS BETARTÁSÁVAL DOLGOZUNK! AZ INGATLANOK VIRTUÁLIS MEGTEKINTÉSÉRE IS VAN LEHETŐSÉG.

Ügyfeleink számára rendelkezésre áll megbízható ügyvédi háttér, bankfüggetlen, díjmentes hiteltanácsadás, energetikai tanúsítvány készítése, home-staging, szakértő értékesítés, kiemelt ingatlankeresési szolgáltatás.

Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó RV Ingatlan biztonságos és körültekintő kezeléséhez, nyilvántartásához. Az erre vonatkozó Adatkezelési tájékoztatót megismerheti az RV Ingatlan weboldalán.
Térkép

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

RV Ingatlan

RV Ingatlan

+36-20-4 642 502

rv.ingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok